Wiel Cabooter

Rebalancingbodyset


Energetisch Lichaamsgerichte Coaching


te Gent - te Hofstade (Aalst)

Ik ben Wiel Cabooter

Ik bied je een onderbouwde en toegewijde begeleiding.


Rebalancingbodyset is geen meditatie, mindfulness, bodyscan of focusing noch een mentaal-cognitieve gedragsbenadering.Rebalancingbodyset is een unieke benadering en methode van lichaamswerk, ontwikkeld voor therapie, traumazorg, lichaamsgerichte begeleiding, veerkrachttraining en performance guidance. Op basis van meer dan 40 jaar praktijk, scholing en studie in lichaamswerk.


Wiel Cabooter
Mindfulness

Mijn scholing kort samengevat.

- Lichaamswerk: Esalen, Rolfing, Tragering, Yin Shin Jyutsu, Feldenkrais, Haptonomie, Biorelease, diverse vormen van massage


- Rebalancingmassage - 2 jarige opleiding te Antwerpen


- Biodynamische Therapie - 3 jarige opleiding te Amsterdam


- Master Graduate in NLP - 3 jarige opleiding bij het I.E.P te Nijmegen


Mijn beroepsloopbaan: 20 jaar opleider in Creatieve Therapie bij VSPW-Balans (Nu Artevelde Balans) te Gent

REBALANCINGBODYSET

Een mindset kennen we goed. We doen het dagelijks. Vaak zonder bewust besef. We zetten de 'mind' van onze gedachten, intenties en zin op iets wat we verlangen, wensen of willen. Een negatieve mindset kan je haast ongemerkt in moeite of in een probleem brengen, houden en vastzetten. Een positieve mindset kan bekrachtigend doorwerken in de mogelijkheden die ter beschikking komen en wat je er van terecht brengt. 


Een soortgelijke 'setup' kunnen we doen met het eigen lichaam. Heel je lijf afstemmen en instellen. Een Bodyset verheldert en versterkt je energie, kracht en vermogen. Je vindt stabiliteit en houvast, emotioneel evenwicht en soepel aanpassen. Je denken komt tot rust en klaart uit. Je handelen schiet in actie. Je rust tijdig en recupereert voldoende.

In het lichaam schuilen krachten die ondersteunen en bekrachtigen in wie we zijn en ons in overstemming kunnen brengen met wat we nodig hebben en willen bereiken.


Nog vaak ongekende en onbenutte lijflijke mogelijkheden die haalbaar en doenbaar zijn mits inzet. Je lichaam staat voor je klaar:

- Aanwezig zijn in lijf en om-geving

- Containment maken en geven

- Felt Feeling in het lichamelijk gevoel(d) gewaar zijn

- Embodied cognition. Bewegingsdynamiek in het lichaam

Dit zijn geen occulte krachen, geen mystieke energiën, geen zogenaamde inwijdingen noch bevlogen beloftes aan volledige transformatie. Er is niets zweverigs of magisch aan.

Het lichaam 'vertelt' een helder verhaal. Het verhaal van 'leven'.

INSPIREREN


Rebalancingbodyset. Gesprek en lichaamswerk die je inspireren in contact en connectie met je lichaam. Wat je lichaam laat kennen is even waardevol als denken, overwegen, analyseren en plannen.


  • Herstellen en helen
  • Heleven na een moeilijke periode
  • Openbloeien
  • Iets van je zelf en samen met anderen neerzetten
  • Je engageren
Zelfbeeld

Je lichaam staat voor je klaar

Rebalancingbodyset

© Rebalancingbodyset - BOIP i-DEPOT 118720 bij Wiel Cabooter

Deze website respecteert je privacy. Je gegevens worden met niemand gedeeld.

OK